warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Marketing and Communications Manager

Six Senses İstanbul

İstanbul(Avr.)(Sarıyer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Department

Sales & Marketing

Sales & Marketing

Application Count

650 application

Job Type

Full-Time

Position Level

Specialist

Application Count

650 application

Department

Sales & Marketing

Kariyer Image

QUALIFICATIONS AND JOB DESCRIPTION

Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak, Six Senses'in insanların kendileriyle, başkalarıyla ve etraflarındaki dünyayla yeniden bağlantı kurmalarına yardımcı olma vizyonunu ve yerel duyarlılık ve küresel duyarlılık, ustalıkla hazırlanmış deneyimler, duygusal konukseverlik, sorumluluk sahibi ve ilgili, eğlenceli ve ilginç ve öncü sağlıklı yaşam.   

Sürdürülebilirlik, Sağlıklı Yaşam ve Sıradışı deneyimler Six Senses'te yaptığımız her şeyin temelini oluşturur.Bu temelleri ve bunların stratejik planlamasını ve gelişimini koruyacağım ve tüm direktiflerin, uygulamaların ve girişimlerin otel/tatil köyü bünyesinde uygulanmasını, benimsenmesini ve benimsenmesini sağlayacağım. 

Görev ve sorumlulukları  

Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak, markanın çalışma standartları dahilinde olağanüstü ürün ve hizmetler sunmak amacıyla Satış ve Pazarlama departmanının verimli çalışmasının tüm sorumluluğunu üstleneceğim. 

Görev ve sorumluluklar şunları içerecektir:? 

  • Satış ve Pazarlama Direktörü ile halkla ilişkiler bütçesini hazırlamak ve halkla ilişkiler kampanyası doğrultusunda yönetmek.   
  • Geliri ve bilinirliği artıracak, otel, spa'sı, restoranları, hizmetleri ve ev sahipleri hakkında olumlu bir algı yaratacak, yenilikçi halkla ilişkiler ve tanıtım programları oluşturmak.   
  • Tüm otel promosyonlarının Six Senses marka imajıyla uyumlu olduğundan ve içerik ve sunum açısından en üst düzeyde profesyonelliği yansıttığından emin olun.   
  • Herhangi bir otel acil durumu veya güvenlik durumu sırasında medya ve harici/dahili konuklarla ilgili tüm kriz iletişimlerini Genel Müdüre yönlendirmek ve ona yardımcı olmaktan sorumlu olmak.  
  • Medyanın sözcüsü olarak görev yapın. Sorulduğunda zamanında ve doğru yanıtlar verin.Haberlerden haberdar olun;Dahili olarak proaktif iletişim planı başlatın ve harici olarak paylaşın. 
  • Güvenilir, haber değeri olan bir bilgi kaynağı olarak itibar kazanmak için medyayla profesyonel ilişkileri sürdürün ve işbirliği ve saygı kazanın.  
  • Kamuoyunun tutumlarını takip ederek ve genel müdürün olası kararların olası sonuçlarından haberdar olmasını sağlayarak yönetime danışmanlık yapmak.  
  • Organizasyon genelinde iletişim kurmak ve etkilemek için teknolojiyi kullanın ve sosyal medya platformlarını etkili bir şekilde yönetin.   
  • "Kardeş tatil yerlerindeki" İçişleri Bakanlığı ve halkla ilişkiler liderleriyle düzenli olarak iletişim kurun, onları gelişmelerden ve karşılıklı yarar sağlayan fırsatlardan haberdar edin.   
  • Web sitesi içeriğini ve kalitesini kontrol edin  
  • İçişleri Bakanlığı ile iletişimi sürdürün; Aylık raporlar hazırlayın ve medya değeri olabilecek planlanmış etkinlikler ve gelişmeler hakkında ekibi bilgilendirin.  
  • Basılı, tanıtım ve teşhir materyallerinde kurumsal kimliğin uygun şekilde kullanılmasını sağlayın ve medya bültenleri ve tavsiyeler üretin ve dağıtın.   
  • Otelden gelen medya kitlerinin ve Halkla İlişkiler ile ilgili diğer materyallerin uygun, hatasız ve markayı iltifat ettiğinden emin olun.  
  • Etkili bir veri tabanını yönetin ve tüm tesis içi ve tesis dışı promosyonların (F&B etkinlikleri, şeflerin katılımı, spa promosyonları) organizasyonunu yürütün.  
  • Mülkün ve ana bilgisayarların görüntü dosyalarını (fotoğraflar, slaytlar, dijital) koruyun.   
  • Otelin genel pazarlama ve iletişim planına entegre edilmeli ve otelin/tatil köyünün birincil gelir hedeflerine paralel olmalıdır.   
  • Her iletişim eyleminin otelin gelir hedeflerini etkilemeye çalışmasını ve belirli bir hedefe yönlendirilmesini sağlayın.   
  • Eğitim ve öğretim yoluyla maliyet odaklı bir felsefe aşılayın.   
  • Mülkün tüm yasal, yasal ve mali gerekliliklere ve belgelere, raporlama sistemlerine, sözleşme yükümlülüklerine, güvenlik ve güvenlik protokollerine, iletişimlere, ürün ve hizmet standartlarına, ev sahibi yönetim uygulamalarına ve bütçe kontrollerine uygun olarak işletilmesi, başarılı bir operasyonun sağlanması için uygulanması, gözden geçirilmesi ve sürdürülmesi Otelin. 

Nitelikler 

Pazarlama ve İletişim Müdürü pozisyonunu yürütebilmem için lüks otellerde benzer bir rolde kanıtlanmış sonuçları olan gerekli niteliklere, teknik becerilere ve deneyime sahip olmam gerekir ve aşağıdakileri içerir:  

  • Otelcilik, Pazarlama, Gazetecilik veya İletişim alanında en az lisans diplomasına ve seyahat, konaklama veya lüks mallar alanında pazarlama ve iletişim alanında beş yıldan fazla deneyime sahip olmak. geçmişi veya eşdeğer bir eğitim ve deneyim kombinasyonu.   
  • Akıcı İngilizce; Ek dillerin tercih edildiğini anlıyorum.  

Preferred Candidate

More than 2 years of experience
Associate Degree(Graduate), Bachelor’s(Graduate)
Exempt, Completed
English(Reading : Advanced, Writing : Advanced, Speaking : Advanced)

Pazarlama Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Pazarlama Müdürü Pazarlama Müdürü Maaşları Pazarlama Müdürü Nasıl Olunur? Pazarlama Müdürü Nedir? Pazarlama Müdürü İş İlanları

Tourism / Hotel and Accommodation Management

Hakkımızda

Boğaz’ın En Keyifli Noktasında Tarihi Yalılarda Sıra Dışı Bir Butik Otel'de Çalışma İmkanı Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, misafirlerine Boğ

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane.

Pazarlama Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Pazarlama Müdürü Pazarlama Müdürü Maaşları Pazarlama Müdürü Nasıl Olunur? Pazarlama Müdürü Nedir? Pazarlama Müdürü İş İlanları