warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Kartal, Pendik)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

692 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

692 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Architecht büyümeye devam ediyor…

%100 Kuveyt Türk iştiraki olan Architecht, yenilikçi ürün ve hizmetlerini dünya çapında genişletiyor. AR-GE Merkezinde geliştirilen BOA bankacılık platformunu 20 ülkeye ihraç eden teknoloji şirketimiz, geleneksel ve platform bankacılığından öte bulut teknolojileri, ileri düzey analitik, yapay bilgi edinimi ve biyometrik güvenlik çözümlerine odaklanıyor. Architecht gelecek nesil fintek çözümleri kurma yolunda istihdam edilmek üzere tecrübeli veya yetiştirilmek üzere 40 yeni takım arkadaşlarını arıyor.

Kimi Arıyoruz?

  • Üniversitelerin örgün öğretim yapan, 4 yıllık Bilgisayar Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Yönetim-Bilişim Sistemleri bölümleri ile Güzel Sanatlar Fakültelerinin, Grafik Tasarım, İnteraktif Medya Tasarımı veya ilgili bölümlerinden mezun,
  • Faizsiz Bankacılık alanında teknolojik ürün geliştirmeye istekli,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli,
  • Değişimlere hızlı uyum sağlayan,
  • Başarı odaklı,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,
  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş,
  • Kendine güvenen

adaylar tercih edilecektir.

Hangi Pozisyonlarda Çalışabilirsiniz?

  •  Analyst

İş ihtiyaçlarına göre yazılım platformları tasarlar, uygulama geliştirme kalite standartlarını belirler, uygulama modernizasyon çalışmalarını ve süreçleri yürütür.

  • Software Engineer

Back-end ve front-end geliştirmeleri yapar, işletme modülleri için API’ler oluşturur, veri tabanı yapıların tasarım özelliklerine ve kullanım durumlarına göre tasarlar ve geliştirir, iş gereksinimlerini karşılamak için teknik ve uygulama bileşenlerinin entegrasyonuna yardımcı olur, finansal teknolojiler için küresel çözümler sunar.

  • Mobile Software Engineer

IOS / Android arasındaki ve versiyonlar arasındaki farklılıkları göz önünde bulundurarak uygulama geliştirme yapar,Farklı ekran çözünürlüklerine sahip cihazlarda çalışacak IOS / Android kullanıcı ara yüzünügeliştirir, back-end konusunda OOP ve Cbilgisine sahiptir.

  • Test Engineer

Teknik tasarım belgelerine uygun olarak fonksiyonel testler gerçekleştirir, teknik tasarım belgeleriyle ilgili olarak işlevsel / regresyon / sistem testi senaryoları hazırlar, uygulanabilir test senaryoları için otomasyon komut dosyaları hazırlar, otomasyon komut dosyalarını ve çıktılarını yürütür izler ve raporlar.

  • UX Designer

Web, mobil ve masaüstü platformlar için UX / UI çalışmaları yapar, responsive (cihaz duyarlı) ara yüz tasarımı konusunda deneyim sahibidir, karmaşık tasarım ve kullanılabilirlik problemlerine verimli çözümler üretir, tasarımların canlıya çıkana kadar uçtan uca tüm detaylarını üretir ve canlıya çıktıktan sonra yaşamdöngüsünü sağlar, ayrıntılı ve kapsamlı wireframe’ler, prototipler ve ekran akışları oluşturur.

  • Data Scientist

Önümüzdeki yıl için ne kadar satış hedeflemeliyim? Önümüzdeki beş yıl için gelirim ne olacak? Hangi ürünlerimi hangi müşterime tavsiye etmeliyim? Kampanyalarımı doğru ürünler için mi yapıyorum? ATM’lerim için para ikmal aralıklarını nasıl planlamalıyım? Hangi müşterime kredi vermeliyim, hangisine vermemeliyim? AI Chapter’ı olarak bu ve benzeri sorulara veri analizi ve yapay zekâ tekniklerini kullanarak cevap vermeye çalışıyoruz. Şirketler için veri hatları oluşturuyor, veri modelleri oluşturuyor ve bunları yazılım ürünlerine dönüştürüyoruz. Bu (ve daha pek çok) soruyu yanıtlamamıza yardımcı olacak meslektaşlar arıyoruz.

  • Product Manager

Ürün ile ilgili fikirden piyasaya sunmaya kadarki tüm süreçleri takip ederek ürün yaşam döngüsünü yönetir, MVP, değer önerisi ve iş modeli kanvasını oluşturur, ürünün vizyonu ve stratejisini belirlerken paydaşlar ile ortak çalışarak yüksek düzeyde KPI’lar belirlemek ve backlog oluşturulmasına yardımcı olur, kurumun küresel hedef ve vizyonuna uygun ürün fikirleri sunar ve gelişmeleri takip eder.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları
Hakkımızda

Bankacılık sektöründe yeni teknolojilerin artık yeni bir adresi var. Architecht Bilişim Sistemleri ve Pazarlama Ticaret A.Ş. 2015 yılında Kuveyt Tü

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Bireysel Emeklilik.

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları