Mağaza Görsel Sorumlusu

Bestseller Birleşik Tekstil

İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

44 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

113 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

113 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


JACK & JONES HAKKINDA

JACK & JONES 1990 yılında denim sevgisinden doğdu ve denim hala en iyi yaptığımız şey. Fakat biliyoruz ki, denimden daha fazlası var. Bu yüzden, herhangi bir erkeğin gardırobunun birçok ihtiyacını karşılıyoruz; gündelik denim giyimden klasik ya da spor giyime ve ayakkabı / aksesuarlara kadar.

Kendimizi bir grup çalışandan daha fazlası olarak görüyoruz: Biz kardeşiz, bir aileyiz! Yaptığımız her işte en iyisi olmak için çalışıyoruz ama bunu yaparken eğleniyoruz. Bu bizim kültürümüz, bu bizim kardeşliğimiz, bu bizim markamız.

Ekip üyelerimiz, dünyanın dört bir yanındaki ofislerde ve Danimarka merkez ofiste 400'den fazla çalışanla, stüdyoları, keyifli perakende mağazaları ve eğlence alanlarını içeren bir tasarım merkezinde çalışıyor.

JACK & JONES, BESTSELLER A / S Grubu’ndaki en büyük markadır ve 1000'den fazla mağazamızla, Avrupa'nın en büyük erkek giyim perakendecisiyiz. 


TAKIMIN

İlginç ve zorlu görevlerle dolu dinamik bir çalışma günü sizi motive ediyor mu? Global bir network ’un parçası olmak ve moda ile iç içe olmak ister misiniz? Jack & Jones bünyesinde bulunan Görsel ekibimize yeni bir Mağaza Görsel Sorumlusu aramktayız!


GEREKSİNİMLER

  • Takım oyuncusu,
  • Liderlik yapabilen,
  • Çözüm odaklı ve yaratıcı bir bakış açısına sahip,
  • Markamızın hikayesini ve ürünlerimizin tüm özelliklerini bilen,
  • Güncel trendleri takip eden.


İŞ TANIMI

  • Aksiyon planlarını bulunduğu mağazadaki mevcut ürünleriyle,aynı stratejide uygulamak,
  • Money mapping düzenli kullanıma bağlı alan performansları üzerinden planlama yapmak,
  • Sevkiyat alımında ürünleri marka alanlarında koleksiyon halinde konumlandırmak,
  • Görsel aksiyonlarda mağaza yönetim kadrosu ve görsel sorumlusu ile koordinasyon sağlamak,
  • Sonuç odaklı, ticari bakış açısıyla mağaza kpi’larına hakim olmak ve yükseltecek aksiyonlar almak,
  • Satış ekibini reyon düzeni, katlama ve konumlandırma konusunda geliştirmek,
  • Ürün stoklarını izlemek ve çok satılan ürünlerin yenilenmesini sağlamak,
  • Rakip markaları ve trendleri takip etmek ve mağaza ekibiyle paylaşmak,
  • Mobaro check list uygulamasını bağlı bulunduğu mağazada doğru ve aktif şekilde kullanmak,
  • Mağaza ekibine katılan personelin görsel ve marka ürün askılama, katlama, reyon kat adedi onboarding sürecinde koçluk yapmak,
  • Görsel aksiyonun dışındaki zamanında satış becerileriyle fark yaratacak servisler vermek.

 

SENİN PROFİLİN

Çözüm odaklı, esnek ve ileri görüşlü bireylere gerçekten değer veriyoruz ve bu rolde başarılı olmak için kolaylaştırma/inisiyatif alma yeteneğini güçlü iletişim ve müşteri yönetimi becerileriyle birleştirebilmelisiniz.


BESTSELLER HAKKINDA

BESTSELLER olarak 38 farklı ülkede JACK & JONES, VERO MODA, ONLY ve NAME IT gibi 20'den fazla moda markası için çalışan 18.000'den fazla kişiyiz. Biz, BESTSELLER'ı ileriye taşımak için inandığımız fikirleri takip etme gücü veren, üzerine inşa edilecek güçlü temellere ve değerlere sahip bir aile şirketiyiz. Cinsiyet, ırk, etnik köken, din veya inanç, engellilik, yaş, cinsel yönelim veya cinsel kimliğe bakılmaksızın çeşitliliğe ve herkese eşit fırsatlar sağlamaya kararlıyız. İnsanların büyüyüp gelişebileceği güçlendirici bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Mağaza Görsel Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Görsel Sorumlusu Mağaza Görsel Sorumlusu Maaşları Mağaza Görsel Sorumlusu Nasıl Olunur? Mağaza Görsel Sorumlusu Nedir? Mağaza Görsel Sorumlusu İş İlanları