warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Pazarlama Kariyer Programı (Management Trainee)

İHEALTH SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE İLAÇ SAN.TİC.A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Pazarlama

Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sağlık sektöründe faaliyet gösteren şirketlerimiz iHealth İlaç  ve PureHealth Sağlık Ürünleri çatısı altında, geleceğin liderlerini yetiştirmek üzere dizayn edilmiş olan Management Trainee programı uygulanmaktadır. Üniversiteden yeni mezun olmuş veya en fazla 1 yıllık deneyim kazanmış olan, 26 yaşını aşmamış adaylar şirketimizin MT programlarına kabul edilmektedir.

 İlaç sektöründe pazarlama kariyeri hedefliyorsanız, iHealth ve PureHealth çatısı altında geleceğin liderlerinden biri olmak istiyorsanız, hemen bu ilana başvurabilirsiniz.

 IHealth İlaç, Türkiye İlaç Pazarı'nın en saygın ve en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir. Vizyonumuz, yenilikçi ve fark yaratan ürünlerimiz, bilgimiz ve deneyimimiz ile Türkiye Sağlık sektöründe istikrarlı bir şekilde sürdürülebilen, büyüme ve gelişme gösteren lider firmalardan biri haline gelmek.  Bulunduğumuz ve girmeye düşündüğümüz pazarlarda iş ortaklarımız tarafından KENDİLİĞİNDEN TERCİH edilebilir olmak.

iHealth EKİBİ, aynı idealler ve hedeflerle ne yaptığını bilmeye bilenmiş, sınırlarını sonuna kadar zorlayan ve her türlü değişimin içinden başarı ile sıyrılan, 20 yılı aşkın sağlık sektöründeki tecrübesi ile Türkiye İlaç Pazarında farklılaşan ve farklı işler yapmaya  adanmış bir ekiptir.

 PureHealth Sağlık Ürünleri ve İlaç Sanayi Ticaret A.Ş. 2018 yılında sağlık sektöründe geçmiş deneyimleri ile önemli başarılara imza atan, sektöre öncülük eden profesyonel girişimciler tarafından kurulmuştur. Bugüne kadar olan deneyimlerimiz, genç, dinamik kadromuz, vizyoner kimliğimiz, bilgi bütünlüğümüz ve benzersiz ürünlerimiz ile geleceğe ve insan sağlığına ışık tutmak için çalışıyor ve şirket olarak kendimizi ‘Bütün’ kelimesiyle tanımlıyoruz.

Ürünlerimizin hem tüketicilerin güvenle kullanabileceği hem de sağlık profesyonellerinin inanarak sahiplenebileceği benzersiz ürünler olmasına önem veriyoruz. Ürünlerimizi kullananların yaşamlarına sağlık, kalite ve doğallık katmak istiyoruz.

İş Tanımı

MT Pazarlama kariyer gelişim programı doğrultusunda, geleceğin "Ürün Müdürünü" yetiştirmek üzere  planlanan saha ve pazarlama görevlerinin yerine getirilmesi.

Saha Deneyimi Kazanımı (6 Ay); (Bölge Müdürü ve Ürün Müdürü Liderliğinde)

Kendisine atanan bölgede, Bölge Müdürüne bağlı haftada 4 gün Eczane, Hekim ziyaretleri yapılması ve satış hedefinin gerçekleştirilmesi.

Haftada 1 gün mevcut kariyer planı doğrultusunda, Ürün Müdürü liderliğinde pazarlama fonksiyonlarına destek verilmesi.

 Pazarlama Deneyimi Kazanımı (1.5 yıl); (Ürün Müdürü liderliğinde)

Üst yönetimle mutabık kalınan, pazarlama hedeflerinin gerçekleştirilmesine destek olmak.

İş stratejileri ile uyumlu pazarlama planlarının ve stratejilerin geliştirilmesine ve planlanmasına destek olmak.

Marka portföyünün başarısına odaklanmak,

Genel Nitelikler

Üniversitelerin, Eczacılık ve Tıp fakülteleri, Endüstri Mühendisliği, İşletme, Ekonomi veya MBA derecesi ile diğer ana dallardan mezun olanlar.

 İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip,

Orta seviyede Microsoft Office programları kullanabilen,

Stratejik ve Analitik düşünebilen,

Öğrenmeye, gelişmeye istekli, yaratıcı ve tutkulu,

Pazarlama alanında kariyer yapmak isteyen,

Takım oyununa inanan,

Erkek adaylarımızın askerlik görevini tamamlamış olması gerekmektedir.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Satış Pazarlama Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Elemanı Satış Pazarlama Elemanı Maaşları Satış Pazarlama Elemanı Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Elemanı Nedir? Satış Pazarlama Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

iHealth İlaç, Türkiye İlaç Pazarı'nın en saygın ve en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir. Vizyonumuz, yenilikçi ve fark yaratan ürünlerimiz, bilg

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ İHEALTH SAĞLIK ÜRÜNLERİ V

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Satış Pazarlama Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Elemanı Satış Pazarlama Elemanı Maaşları Satış Pazarlama Elemanı Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Elemanı Nedir? Satış Pazarlama Elemanı İş İlanları