Veri İşlemleri Uzmanı

IQVIA

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

Hibrit

Hibrit

3 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

152 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

152 başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER

 

IQVIA, sağlık sektöründe lider konumu ile Bilgi & Teknoloji hizmeti sağlayan ve aynı zamanda Klinik Araştırma alanında dünyada 100 ülkenin üzerinde faaliyet gösteren uluslararası bir firmadır. Dünya çapında 100’den fazla ülkede, 90.000’den fazla kişiden oluşan dev bir ekiple, sağlık sektöründe faaliyet gösteren iş ortaklarının klinik, bilimsel ve ticari hedeflerine ulaşması için çalışmaktadır.

IQVIA Türkiye organizasyonunun Avrupa Yakası'nda (Maslak) bulunan Üretim departmanı için ‘Veri İşleme Uzmanı' arayışımız bulunmaktadır.

 

·      Üniversite mezunu olan, (Üniversitelerin Biyoloji, Kimya, Hemşirelik, Eczacılık bölümlerini bitirmiş olmak veya daha önce eczanede çalışmış olmak tercih sebebidir.) 

·      İyi derece İngilizce ve Yunanca bilen, 

·      Ekip çalışmasına yatkın, kendini geliştirmek isteyen, zaman yönetimi yapabilen, analitik bakış açısına sahip.

·      Müşteri odaklı, yaratıcı, yeni çözümler üretebilen, etkin iletişim kurabilen.

·      Diksiyonu düzgün, iç/dış iş ortaklarımız ve müşterilerimizle etkin ve iyi ilişkiler yürütebilecek, şirketi en iyi şekilde temsil etme özelliklerine sahip.

·      Problem çözme konusunda yetenekli, sorumluluk almaya istekli, dinamik, iletişim yeteneği ve sosyal ilişkileri güçlü.

·      Excel, Word gibi Microsoft Ofis programlarını aktif olarak kullanabilen,

·      Hızlı klavye kullanabilen,

·      Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak.

    İŞ TANIMI

·      Kağıt üzerindeki bilgileri elektronik ortama aktarmak veya elektronik ortamda gelen bilgileri firmamıza ait sistemleri kullanarak, standard veri tabanındaki bilgilerle karşılaştırıp eşleştirmelerini yapmak ve standardize etmek.

·      Telefon ile sağlık sektöründe hizmet veren kişilerden/firmalardan güncel bilgileri alarak bilgisayar girişlerini yapmak. Gerekirse konuşma anında veri tabanında bulunan diğer ürünlere ait bilgilerle gelen kayıt için alınan/öğrenilen bilgileri karşılaştırarak gelen kaydın farkını veya mükerrerliğini tespit etmek.

·      İlk kez gelen bilgileri firmamıza ait sistemlere ilave etmek ve belli dönemlerde bu bilgileri güncellemek.

·      Gelen verilerin doğruluğundan emin olarak, hızlı ve yüksek kaliteli çıktılar oluşturmak.

·      Çözüm/İyileştirme süreçlerinde etkin rol oynamak

·      İç/dış müşterilerden gelen talepleri önceliklendirerek, hedeflenen zamanda cevaplanmasını sağlayarak, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak.

 

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Yunanca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Veri İşlemleri Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri İşlemleri Uzmanı İş İlanları

İlaç Sanayi / Sağlık Hizmetleri

Hakkımızda

Biz IQVIA’yız, Beşeri Veri Bilimi Şirketi Dünya çapında 100’den fazla ülkede, 50.000’den fazla kişiden oluşan dev bir ekiple, sağlık sektöründe faaliy

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Hayat Sigortası.

Veri İşlemleri Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veri İşlemleri Uzmanı İş İlanları