warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Depo / Antrepo

Depo / Antrepo

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Depo / Antrepo

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MONSTER SİZİ OYUNA ÇAĞIRIYOR !

En yüksek performanslı Oyun bilgisayarı ve Oyun aksesuarları modelleri ile Türkiye Bilişim pazarında 20 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve global bir teknoloji markası olmayı hedefleyen MONSTER NOTEBOOK, gücüne güç katacak ekip arkadaşları arıyor. 


Şirketimizin İstanbul Anadolu yakasında bulunan Operasyon Merkezindeki Teknik Servis Depo ve İzmir Teknik Servis Depo birimilerimiz için, mal kabul, stoklama, ürünleri onarıma hazırlama süreçlerinin operasyonunu yapma görevlerinde çalışacak "TEKNİK SERVİS DEPO ELEMANI" arayışlarımız bulunmaktadır.



GENEL NİTELİKLER




GÖREV TANIMI


  • Merkez depodan sevk edilen tüm ürünlerin teslim alımını, sayımı ve kontrollerini yapmak.
  • Merkez depodan sevk edilen ürünlerin depoya taşınmasını, raf veya palet üzerinde yerleştirilmesini sağlamak.
  • Stok kontrolleri yaparak teknik servis depodaki ürün ihtiyaçlarını belirlemek ve merkez depodan talep etmek.
  • ERP sistemi üzerinden ekspertiz, bakım ve onarımı yapılacak ürünlere ait yedek parçaların kontrolünü sağlamak. Teknik servis depodaki ürünleri müşteri tarafından yönlendirilen arızalı cihaza uyumlu bir şekilde hazırlamak ve ilgili birimlere iletmek.
  • Günlük kargoya verilecek siparişleri toplayarak gerekli dokümanlar ile kargo firmasına teslim etmek.
  • Şube depolar tarafından talep edilen yedek parçaların stok transferlerini yapmak ve gün içerisine paketleyip kargo birimine teslim etmek.
  • Teknik servis bölümüne gelen müşteri iade ürünlerinin kontrol edilerek kullanılabilir ürünlerin yeniden stoka girişini yapmak. Stoka girişi yapılan fakat kullanılabilir durumla olmayan ürünleri de parçalamasını gerçekleştirerek yedek parça olarak kullanıma hazır hale getirmek.
  • Günlük düzenli yapılan teknik servis merkez depo ve şube depo stok kontrolleri sonucu teknik servis stok durum bilgilerini üst yöneticisine iletmek.
  • Merkez ve şube depo stok kontrolleri sonucunda kritik stok seviyesindeki ürünlerin listesini oluşturup ürün tedarik sürecini başlatmak.
  • Gerekli durumlarda teknik servis depoya tedarik edilecek ürünlerin tedarikçileri ile iletişime geçmek. Ürün maliyetlerini satın alma birimine iletmek. Sipariş tedarik edildiğinde stok girişlerini yapmak ve muhasebe birimine bilgi vermek.
  • Aylık standart stok sayımları gerçekleştirmek.
  • Teknik servise gelen ve giden kargoların hasar alma durumunda tutulan kargo hasar listesinin maliyet ve satış bilgilerinin yer aldığı listeyi hazırlamak.
  • Gün içerisinde garantili ve ücretli olarak teknik servis depodan çıkan tüm parçaların verilerini işleyerek oluşturulan raporu üst yöneticisine sunmak.
  • RMA sorumlusuna yönlendirilecek yedek parçaların gerekli bilgilerinin verilerini işleyerek rapor halinde RMA sorumlusuna iletmek.
  • Müşteri teknik destek, teknik servis müşteri temsilcileri ve satış birimlerinden gelen yedek parça stok bilgisi, tedarik zamanı ve süreci hakkındaki soruları yanıtlamak.
  • Teknik servis depoya gelen sarf edilecek yedek parçaların uygun depoya transferini gerçekleştirmek. Maddi dönüşümü olan sarf malzemelerin ilgilenen alıcılara belirli aralıklarla paketlenip sevk edilmesini sağlamak.
  • Teknik servis onarım bölümünde biriken ürünlerin naylon, karton, plastik vb. geri dönüşüm malzemelerini biriktirerek her hafta periyodik olarak belediye görevlilerine teslim etmek.

Aday Kriterleri

2 - 5 yıl arası
Lise(Mezun)
Muaf, Yapıldı

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları
Hakkımızda

Vizyonumuz: Oyun dünyasında sunduğu çözümlerle mükemmel müşteri deneyimi yaratan bir küresel teknoloji markası olmaktır. Misyonumuz: Tüm oyun aktiv

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİBu metin 6698 sayılı Kiş

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Prim, Yemekhane, Bireysel Emeklilik.

Depo Elemanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Elemanı Depo Elemanı Maaşları Depo Elemanı Nasıl Olunur? Depo Elemanı Nedir? Depo Elemanı İş İlanları