Lojistik Projeleri Satış Yetkilisi

MSC Gemi Acenteliği A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

26 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

247 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

247 başvuru

Departman

Lojistik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MSC Grubu olarak Kara, Demir, Deniz Yolu Taşımacılığı, Depolama, Gemicilik, Limancılık, Bilgi Teknolojileri alanlarında gösterdiğimiz faaliyetler ve entegre lojistik hizmetleri ile sektörün öncüsü konumundayız. 49 ülkede 23.000 çalışanla verdiği özel ve yenilikçi hizmetlerle Afrika’da sektöre liderlik eden bir konumda olan AGL – Afrika Global Logistik’in, MSC Grubuna katılmasıyla Afrika Türkiye arasında lojistik hizmetlerimizi çok daha geniş bir boyuta taşıyarak müşterilerimizin tüm lojistik ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi hedefliyoruz. Çeşitli hizmetlerle ve insan odaklı yaklaşımımızla ihtiyaca yönelik özel çözümler sunarken sistemlerle desteklediğimiz teknik bilgi ve becerilerimizi müşterilerimizle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. AGL Türkiye’ye katılarak bu heyecanı bizimle paylaşmak üzere Bizimle birlikte çalışabilecek Lojistik Projeleri Satış Yetkilisiarıyoruz. Sizin de başvurunuzu bekliyoruz.

Pozisyona Bakış

Belirlenmiş pazarlama ve satış politikalarına paralel olarak şirketin hedeflerine ulaşması, şirket bilinirliği ve pazar payını arttırması amacıyla mevcut ve potansiyel müşteriler için navlun tekliflerini hazırlamak, takip etmek ve sonuçlandırmak. Potansiyel müşteri araştırması yapmak, müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek, pazardaki tüm gelişmeleri yakından takip etmek, gerekli tüm raporları hazırlamak ve sunumlarını yapmak. Lojistik Projeleri Satış Yetkilisi “AGL Ülke Müdürü”ne raporlama yapar.

 

Lojistik Projeleri Satış Yetkilisi ne iş yapar?

·        Email, telefon veya ziyaretlerde iletilen müşteri taleplerine istinaden hizmetlerimiz ile beraber tekliflerimizi iletmek.

·        Talep edilen hizmet ile ilgili detaylı analiz yaparak sunabileceğimiz hizmetlerin tamamı için teklif vermek.

·        Talep edilen hizmetlerle ilgili pazar analizi yapmak.

·        Navlun talep edilen yüklemenin zamanına göre armatörlerdeki yer ve ekipman durumunun nasıl olduğu hakkında bilgi sahibi olarak teklifi buna göre hazırlamak.

·        Bölgenin navlun stratejisine göre, müşterinin hedef navlunu almak ve teklifi buna göre oluşturmak.

·        Acentelerden, ilgili taşıyıcılardan ve hizmet sağlayıcı diğer taraflardan fiyat alarak teklifi bu fiyatlara göre oluşturmak.

·        Vermiş olduğu tekliflerin değerlendirilmesi konusunda müşteriyi arayarak ve/veya ziyaret ederek geri bildirimlerini almak, varsa ilave talepleri değerlendirmek için gereğini başlatmak.

·        Müşteri portföyünün korunması ve yeni müşteriler kazanmak için “müşteri ziyareti” yapmak.

·        Müşterilerin yükleme performanslarını haftalık/aylık kontrol ederek; olası bir değişiklikte müşterilerle görüşüp gerekli aksiyonu almak.

·        Genel Merkez AGL Fransa ve üst yönetime pazar raporları hazırlamak.

·        Müşterinin vade talebi olduğunda ilgili yönetici ile görüşüp onayına istinaden sisteme giriş yapmak.

·        Yurt içi ve dışında yapılan ticari toplantılarda şirketi temsil etmek.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Lojistik Proje Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Lojistik Proje Sorumlusu Lojistik Proje Sorumlusu Maaşları Lojistik Proje Sorumlusu Nasıl Olunur? Lojistik Proje Sorumlusu Nedir? Lojistik Proje Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

MSC (Mediterranean Shipping Company) denizcilik ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren global bir şirkettir. 155 ülkede mevcut olan MSC, dünyanın en

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

İŞ BAŞVURUSU AYDINLATMA METNİMSC Gemi Acenteliği A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

MSC Gemi Acenteliği A.Ş. İş İlanları

Lojistik Proje Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Lojistik Proje Sorumlusu Lojistik Proje Sorumlusu Maaşları Lojistik Proje Sorumlusu Nasıl Olunur? Lojistik Proje Sorumlusu Nedir? Lojistik Proje Sorumlusu İş İlanları