Yazılım Geliştirme Mühendisi

OKT TRAILER

Aydın(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

9 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

150 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yeni Başlayan

Başvuru Sayısı

150 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

OK Kardeşler Treyler San. ve Tic. A.Ş., Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Aydın Çalışma ve İş Kurumu ve  iş birliği ile yürütülen “Mühendis Formasyon Eğitim Programı” ile konusunda uzman öğretim görevlileri eşliğinde yeterli altyapı olanakları kullanılarak otomotiv, makine ve metal sektöründe çağa uygun nitelikli yazılım mühendislerinin çalışma hayatına entegrasyonu sağlanmaktadır.

 

GENEL NİTELİKLER

Mühendis formasyon eğitimi, çalışma hayatına yeni başlayan, en fazla 1-2 yıl çalışma deneyimli ve/veya yüksek lisans yapmakta olan; Yazılım Mühendisliği (Tercih edilen), Yazılım Geliştirme, Bilgisayar Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar-Enformatik, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Matematik-Bilgisayar, Yapay Zekâ Mühendisliği, Endüstri Mühendisliğini kapsamaktadır.

 

Katılım koşullarını karşılayan başvurular; Adnan Mendres Üniversitesi Profesörleri, Öğretim Görevlileri, OKT Trailer Yönetim, Bilişim Teknolojileri ve İnsan Kaynakları yetkililerinden oluşan “Program Yönetim Komitesi” ve OKT Trailer işe alım politikası kapsamında değerlendirilerek seçilen 15 aday kursa katılıma hak kazanacaktır.

Eğitimler; teorik ve uygulamalı eğitimlerin verilmesi ile ölçme ve değerlendirme olmak üzere iki aşamalıdır.

 

Kursu başarı ile tamamlayan katılımcılar %100 istihdam kapsamında başarı ve devam puanlarına göre Yazılım Geliştirme, Planlama, Satınalma, Üretim Yönetimi ve Satış birimlerinde istihdam edileceklerdir.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf
B sınıfı

Yazılım Geliştirme Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yazılım Geliştirme Mühendisi Yazılım Geliştirme Mühendisi Maaşları Yazılım Geliştirme Mühendisi Nasıl Olunur? Yazılım Geliştirme Mühendisi Nedir? Yazılım Geliştirme Mühendisi İş İlanları