warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mağaza Satış Danışmanı (Genel Basvuru)

Pe-Re-Ja İleri Kimya Sanayi A.Ş.

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

655 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

655 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kuruluşu bir asıra dayanan, Pereja ileri Kimya Sanayi A.Ş, başta kolonya, parfüm, vücut spreyi, oda ve kumaş spreyi gibi kokulu ürünlerin yanı sıra sabun, şampuan, vücut losyonu kişisel bakım ve kozmetik ürünleri üretimi yapmaktadır. Ürünlerini insan ve çevre sağlığına zarar vermeksizin uluslararası standartlarda üreterek tüketicisine sunan Pereja İleri Kimya Sanayi, Türk kozmetik endüstrisinin lider kuruluşlarından biridir.

 Türkiye'de ilk limon kolonyası markasına adını veren Pereja, ayrıca ülkemizde Sandy markası ile ilk sıvı sabunu üreterek sektöre ilkleri kazandırmıştır. Tümüyle entegre üretim tesislerimiz Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde 25.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 100.000 m2'1ik bir alanda faaliyet göstermektedir. Uzun yıllar faaliyetlerini İstanbul'da sürdürdükten sonra Edirne'deki modern üretim tesislerine taşınmıştır. 2018 içerisindeki başlatılan büyüme planı çerçevesinde, tesislerimizin 15.000 m2'lik ek üretim ünitelerinin yapımı devam etmektedir.

Koku, kişisel bakım ve ev kozmetiği konularında oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız, her yaş ve segmente hitap etmesi ve üretim tesislerindeki yuksek teknolojiye sahip güçlü altyapısıyla sektörde ayrışır. Kendi markalarının dışında Chakra, Beymen, LCW, English Home, Bella Maison, Mavi Jeans, Defacto, BiM, ŞOK, A101 gibi pek çok ulusal ve uluslararası markanın ürünlerini geliştirmek ve üretmektedir. Tümüyle entegre üretim tesislerimiz Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde 25.000 m2 kapalı olmak üzere toplam 100.000 m2'lik bir alanda faaliyet göstermektedir. Uzun yıllar faaliyetlerini İstanbul'da sürdürdükten sonra Edirne'deki modern üretim tesislerine taşınmıştır. 2018 içerisindeki başlatılan büyüme planı çerçevesinde, tesislerimizin 15.000 m2'lik ek üretim ünitelerinin yapımı devam etmektedir. Üretim tesislerimiz son sistem depolama ve kalite kontrol birimleri ile donatılmıştır. Pereja İleri Kimya A.Ş.’nin toplam 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatın % 50’lik bölümünü Avrupa ülkeleri oluşturmaktadır.

 

Perakende projesimizin devamı olarak Istanbul Bahçelievler'de hizmet veren   satış mağazamızın devamı niteliğinde açılacak zincir mağazalarımızın Üsküdar şubesi için "SATIŞ DANIŞMANI" pozisyonunda takım arkadaşları arıyoruz!

Aranan Nitelikler

Lise mezunu,

Tercihen Perakende / Mağazacılık / Kozmetik sektöründe, satış alanında deneyimli,

Satış becerileri gelişmiş, hedef odaklı çalışabilecek,

Aktif satışı seven, ikna kabiliyeti yüksek,

İletişimi güçlü, güler yüzlü, ekip çalışmasına yatkın,

Parfüm ve kozmetik alanına ilgili

Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren,

Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.

Erkek adaylarda en az 2 yıl askerlikle ilişkisi olmayan.

Temel perakende programları ( tercihan Nebim ) ve ofis programı becerilerine sahip.

Istanbul Avrupa yakasında ikamet eden.


İŞ TANIMI

Mağaza satış ve operasyon hedeflerinin gerçekleştirilmesinde etkin rol almak,

Mağazanın günlük operasyonel süreçlerinde görev almak,

Mağazanın görsel standartlarının korunması,  ürünlerin görsel düzenlemesine katkıda bulunmak, mağaza depo ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, kampanya dönemi süreçlerinde aktif görev almak,

Müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamak,

Müşterilere ürünleri anlatma konusunda etkin rol almak.

Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve yönlendirmek.

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Mağaza Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Satış Danışmanı Mağaza Satış Danışmanı Maaşları Mağaza Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Mağaza Satış Danışmanı Nedir? Mağaza Satış Danışmanı İş İlanları
Hakkımızda

Pe-Re-Ja İleri Kimya Sanayi A.Ş.

Şirket Sayfasına Git

Mağaza Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mağaza Satış Danışmanı Mağaza Satış Danışmanı Maaşları Mağaza Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Mağaza Satış Danışmanı Nedir? Mağaza Satış Danışmanı İş İlanları