warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Gayrimenkul Bölge Sorumlusu -Gayrimenkul Danışmanı

Re/max Express

Adana, Afyon, Amasya, Antalya, Aydın(Kuşadası, Didim), Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.)(Avcılar, Bakırköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Şişli, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Sultangazi, Arnavutköy, Başakşehir, Esenyurt), İzmir, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla(Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Ortaca, Ula), Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce, İstanbul(Asya)(Adalar, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Ataşehir, Sancaktepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Serbest

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Serbest

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

LÜTFEN İLANI TAM VE EKSİKSİZ OKUYUN


RE/MAX Express çatısı altında, emlak pazarlama sektöründe gayrimenkul bölge sorumlusu ve portföy yönetiminde yetkili olmak isteyen, girişimci vizyon ve ruha sahip, iletişim becerileri yüksek, RE/MAX Express eğitimleri ile kendini geliştirmeye açık, çalışma disiplinine sahip, kurumsal kimliğimizi temsil edebilecek  gayrimenkul bölge sorumlusu ve portföy yönetiminde olmak isteyen adayları ekibimize bekliyoruz .

Sabit maaş ve sabit standartlardan farklı kendi çalışma şartlarına ve çalışma temposuna göre çalışmak isteyen ,

Göstereceği performansla orantılı kazanç sistemine ayak uydurabilecek olan ,

Sık sık online toplantılar yapabilecek ve lider ruhlu ,

Gelişim ve değişime açık ,

Ortaya çıkabilecek sorunlara karşı çözüm üretebilen ,

Yeni fikir ve görüşlerini açıklayabilen özgüvenli ,

Girişimcilik, kendi işinin sahibi olma vizyonuna sahip veya ilgisi olan,

Zaman yönetimi ve çalışma planlamasını kendi yapabilen ,

Gayrimenkul portföyünü oluşturmak için tanıdığı ve tanımadığı insanlarla iletişim kurabilen,

Doğru fiyat ve pazarlama planı hazırlayabilen ,

Alabileceğimiz olası portföylerimizi takip edebilen ,

Telefon görüşmeleri ve müşteri ile yüz yüze iletişim kurabilecek ,

Hizmet verirken eğitimlerde anlatılacak şekilde gerekli gayrimenkul analizlerini yapabilecek, sunumlarını hazırlayabilecek seviyede temel bilgisayar ve MS Office programları bilgisine sahip olan,

RE/MAX Express markasını temsil edebilecek anlayışa, prensiplere, eğitim düzeyine sahip olmak,

RE/MAX Express kimliğine uygun prezentabl görünüme sahip, dış görünümüne önem veren,

Ofisimize gelmenize gerek kalmadan home office ve ya da pazar çalışması yapabilecek ,( Herhangi bir ofisimize gitmeniz beklenmemektedir. Pazar ve bölge çalışması yapılacaktır . )

 

Gayrimenkul bölge sorumlusu adaylarını ekibimize katmak ve birlikte çalışmak istiyoruz.


 GAYRİMENKUL BÖLGE SORUMLUSU MAAŞLI BİR İŞ MİDİR ?

 

Gayrimenkul bölge sorumlusu maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. RE/MAX Express kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern yöntemler ile , profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden RE/MAX Express paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

 

GAYRİMENKUL BÖLGE SORUMLUSU NE İŞ YAPAR ?


Gayrimenkul bölge sorumlularımız , çalışmaları için gerekli tüm bilgiler, yöntemler, stratejileri öğrenecekleri RE/MAX Express online eğitim programları ve oryantasyon programına katılarak kariyerlerine başlarlar.

Eğitim sürecinin ardından, aktif ya da pasif şekilde çalışarak, satılık - kiralık portföyler edinirler. Portföylerimize kattıkları mülkler, gayrimenkul bölge sorumlularımız tarafından, eğitimlerde anlatılan yöntemlerle pazarlanır ve portföy edinme işlemi sonuna kadar tüm süreç yönetilir.

 

 YAPILAN SATIŞ VE KİRALAMA İŞLEMLERİNDE PAYLAŞIM ORANI NEDİR ?


REMAX Express satış işlemlerinde, satış bedeli üzerinden bölge sorumlularımız % 0,5 ini kendine alırlar ve bu miktar bölge sorumlularımızın kazançları olur . Kiralama işlemlerinde ise % 0,25 oranında kazançları olur .

 

Doğru fiyatlı arsa satışlarında ;

Ayrıca 1.000.000 – 5.000.000 TL arasındaki satışlarda satış bedeli üzerinden % 0,75 ,

5.000.000 TL üstü satışlarda ise satış bedeli üzerinden %1 kazançları olur .

 

300.000tl üstü doğru fiyatlı arsa satışlarında ;

1 ay içerisinde 5-9 satılık portföy getirene satış işlemi olmasa dahi 500 TL ,

1 ay içerisinde 10-14 satılık portföy getirene satış işlemi olmasa dahi 1500 TL ,

1 ay içerisinde 15 ve üstü satılık portföy getirene satış işlemi olmasa dahi 3000 TL , ödeme yapılacak .

 

 

REMAX EXPRESS BÖLGE SORUMLUSU OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR ?

 

RE/MAX Express bölge sorumlusu olmak için tecrübe gerekmez. Gerekli tüm eğitimler, başlangıçta RE/MAX Express başlangıç eğitimi ve RE/MAX Express oryantasyon sürecinde verilir. Aralıklarla yapıcağımız online toplantılar ile ortaya çıkan problemleri , fikir ve görüşlerinizi almayı çözümler bulmayı hedefliyoruz .

 

 

REMAX EXPRESS BÖLGE SORUMLUSU OLDUĞUMDA BAŞLANGIÇ EĞİTİMİNE KATILMAM ZORUNLU MU?


REMAX’ta her yeni başlayan gayrimenkul bölge sorumlusu başlangıç eğitimi zorunludur ve gereklidir.  REMAX EXPRESS eğitimi satılık, kiralık portföyler nasıl edinilir, satıcılarla çalışma, pazarlama faaliyetleri…vb ihtiyacınız olacak tüm gerekli bilgileri içermekte, size sadece eğitimde anlatılanları başarılı bir şekilde uygulamak kalmaktadır. Eğitimlerimiz ücretsizdir .

 


RE/MAX EXPRESS BÖLGE SORUMLUSU OLARAK VERGİ MÜKELLEFİ OLMAM GEREKİR Mİ? 

 

Bölge sorumluları bir Remax Express gayrimenkul danışmanı ile çalıştıkları için herhengi bir aidat ya da ödeme gibi işlemleri gayrimenkul danışmanı sorumluluğu altındadır . Bu nedenle gayrimenkul bölge sorumluları , resmi olarak fatura kesmesi gerekmez sorumluluk gayrimenkul danışmanındadır .

 

 

Soru ve daha detaylı bilgi için her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Aday Kriterleri

Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları

Gayrimenkul Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Danışmanı İş İlanları