warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

80 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

80 başvuru

Departman

Hizmet

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kooperatif yapımız gereği çalışanlarımız aynı zamanda ortaklarımızdır.

 

Sosyal Kooperatif, farklı değerlere sahip bir ticari işletmedir/şirkettir. Sosyal Kooperatif, gücünüzü birleştirerek çalışmanız için olanak sağlar. Ayrımcı değil birleştiricidir. Bugün ve gelecek için birlikte karar alır, birlikte uygularsınız. Çalıştığınız ölçüde kazanır; adaletli şekilde paylaşırsınız. Birbirinizle ve çevrenizle rekabet etmez, işbirliği yaparsınız. Kooperatifte herkes eşittir, eşit çalışır ve eşit kazanır. Kooperatifler birer ticari işletme modelidir, kooperatif ortağı bu ticari işletmenin hukuki olarak hem çalışan hem işveren hemde işin sahibi demektir ve diğer ortaklar ile eşit söz hakkına sahip olur.

 

Sınırlı Sorumlu HALKA Temizlik İşleri Hizmet Kooperatifi  ortaklarını arıyor! HALKA Kooperatifine ortak olarak hem kendi işinin sahibi hem de çalışanı olacaksın. Eşit çalışıp eşit kazanacağım bir işe ortak olmak istiyorum diyorsan HALKA seni çağırıyor!

HALKA'nın bir parçası olmak isteyen arkadaşlarımızda aradığımız özellikler;

 

- İzmir'de ikamet etmek

- Hijyen kurallarına özen göstermek

- Güleryüzlü ve ekip içinde uyumlu olmak

- Takım çalışmasına yatkınlık

- Profesyonel temizlik sektöründe çalışmaya isteklilik



Aday Kriterleri

İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Temizlik Hizmetleri Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Temizlik Hizmetleri Sorumlusu Temizlik Hizmetleri Sorumlusu Maaşları Temizlik Hizmetleri Sorumlusu Nasıl Olunur? Temizlik Hizmetleri Sorumlusu Nedir? Temizlik Hizmetleri Sorumlusu İş İlanları